avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1489 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plata cu tva sau fara ?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plata cu tva sau fara ?

Buna ziua. Cabinet medical care e neplatitor de tva, vrea sa cumpere imobilul de la un dezvoltator platitor de tva. Cum se va plati daca spatiul costa 244500 euro plus tva si este construit in 2023 ? Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 6 August 2025
sanda2902, utilizator

Alte discuții în legătură

Trecere de la societate neplatitoare tva la societate platitoare de tva Tdorneanu Tdorneanu Buna ziua, Am o firma care e neplatitoare de TVA cu activitati comerciale de consultanta. Vreau sa dezvolt aceasta firma astfel incat sa cumpar din spatiul ... (vezi toată discuția)
Am achizitionat in 2016 un apartament cu tva de 5%. Lenu H Lenu H Buna Am achizitionat in 2016 un apartament cu tva de 5%.. , in valoare de de 65 000 lei nu euro. Suprafata mica.Apartamentul urmeaza sa fie vandut. In cazul ... (vezi toată discuția)
Va trebui să achit diferența de tva până la 9%? Ovidiu_t Ovidiu_t Bună ziua. Spuneți-mi vă rog, dacă am plătit apartamentul integral în 2023, iar contractul de vânzare-cumpărare urmează să-l semnez cu dezvoltatorul ... (vezi toată discuția)