avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mama mea a fost insotitor pentru sora ei incadrata in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mama mea a fost insotitor pentru sora ei incadrata in ...

Buna ziua, mama mea a fost insotitor pt sora ei incadrata in grad de handicap, fiind la pat, dupa deces am anuntat dgasp si alte institutii, ea decedand in aprilie 2025. Acum pe card mamei i-au fost virati niste bani, scotand extras de la banca pe ultimele 4 luni, aprilie-iulie 2025, la explicatii a observat ca era mentionat ca sumele erau pentru perioade din noiembrie, decembrie 2023 si inca doua perioada din 2024, suma reprezentand stimulent adult handicap. Imi puteti spune va rog daca aceste sume ar fi necuvenite si trebuie depuse, sau sunt recalculari din urma, caci la DGASP e greu sa ajunga si prin telefon nu dau detalii, insa ma interesa o parere sa stim cum procedam. Multumesc!

Alte discuții în legătură

In luna noiembrie 2024 am facut cerere la casa de ... Sorinr12 Sorinr12 Buna ziua, In luna noiembrie 2024 am facut cerere la Casa de Pensii a Sectorului 5 pentru trecerea mea la pensie de limita de varsta conform Legii 360/2023. ... (vezi toată discuția)
Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul 1 ... Costică79 Costică79 Sunt o persoana beneficiara de pensie sociala+indemnizatie gradul1 .As dori sa știu câți bani voi primi în ianuarie 2025 (vezi toată discuția)
Buna ziua, mama mea pensionara a decedat pe data de 4 ianuarie 2021. era ... mihali mihali Buna ziua, Mama mea a decedat pe data de 4 ianuarie 2021. Era beneficiara stimulentului financiar pentru persoanele cu handicap in valoare de 500 lei care se ... (vezi toată discuția)