avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Mama mea pensionara a decedat pe data de 4 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Mama mea pensionara a decedat pe data de 4 ianuarie 2021. Era ...

Buna ziua,
Mama mea a decedat pe data de 4 ianuarie 2021. Era beneficiara stimulentului financiar pentru persoanele cu handicap in valoare de 500 lei care se acorda in mod normal in ultima zi a lunii. In ultima perioada aceasta suma i-a fost virata in jurul datei de 15 ale lunii urmatoare.
Ieri am verificat contul mamei si am constatat ca suma virata pentru luna decembrie a fost de 250 lei.
Ma puteti ajuta cu informatia legata de aceasta diferenta in minus virata pentru luna decembrie?
As dori sa mai stiu daca pentru luna ianuarie mai are dreptul la acest stimulent, nu doresc sa ridic banii necuveniti, urmand sa inchis contul deschis la banca.
Multumesc anticipat pentru raspuns...
Ultima modificare: Miercuri, 20 Ianuarie 2021
mihali, utilizator

Alte discuții în legătură

Bani mai multi pe card lau_25 lau_25 In luna martie am plecat prin demisie de la firma la care am lucrat 3 ani, la sfarsitul lunii martie mi-a fost virat pe card salariul aferent lunii ianuarie si ... (vezi toată discuția)
Retineri in urma unui audit public Cristinabv Cristinabv O misiune de audit intr-o institutie publica a raportat : concediile de odihna in 2021 au fost gresit calculate si acordate in 2021. Mai exact aplicatia ... (vezi toată discuția)
Daca o persoana a decedat la sfarsitul lunii decembrie, in luna ... HelleneNico HelleneNico Daca o persoana a decedat la sfarsitul lunii decembrie, in luna ianuarie ar mai trebui sa ii fie virata pensia? (vezi toată discuția)