avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În urmă cu 5 ani am făcut o prostie, am luat niște ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În urmă cu 5 ani am făcut o prostie, am luat niște bani de la locul de muncă ...

Bună ziua
În urmă cu 5 ani am făcut o prostie,am luat luat niște bani de la locul de muncă cca 35.000 Ron am fost încadrat la delapidare fals uz si de fals etc…am primit o pedeapsa de 5 ani cu suspendare..munca in folosul comunității,lunar la probațiune…interdicția de a părăsi tara..și bineînțeles restituirea sumei..nu am avut de unde să plătesc vreo 3 ani dar anul trecut am achitat cca 30.000 ron au mai rămas cca 6500 pe care nu i mai pot achita din mao multe cauze..consilierul de la probațiune spune ca o sa faca raport pentru ca in decembrie se încheie perioada…toate cele de mai sus le am respectat cu sfințenie mai putin suma pe care n am reușit s o plătesc integral…întrebarea mea este: ce se poate inampla dupa ce trimite raportul la judecător?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:03, 7 August 2025
Se judeca.
Daca veti avea avocat angajat și dovediți ca nu sunteți de rea-credință puteți scapa de închisoare.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema penala, posibilitate de parasire tara GClaudiuC GClaudiuC Buna seara, Am o problema cu care ma confrunt as vrea daca se poate un raspuns urgent, problema sta in felul urmator, am condus un scuter fara permis mi s-a ... (vezi toată discuția)
Am avut un proces pe delapidare. am achitat prejudiciul, am stat ... Simi0605 Simi0605 Am avut un proces pe delapidare. Am achitat prejudiciul, am stat sub supraveghere pe data de 01 10 anul acesta este finalul de supraveghere. In acest timp mai ... (vezi toată discuția)
Incalcarea termenului de a parasii tara Valentin19932 Valentin19932 Salut. Acu ceva timp am fost acuzat de braconaj , iar pedeapsa mea a foat de 2 ani cu suspendare , 60 ore in folosul comunitatii si interdictie de a iesi din ... (vezi toată discuția)