avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca un salariat s-a aflat in concediu de creștere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca un salariat s-a aflat in concediu de creștere ...

Buna seara,
Daca un salariat s-a aflat in concediu de crestere a copilului acesta beneficiază de concediu de odihna aferent perioadei de suspendare a contractului individual de munca?
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:35, 8 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu beneficiază de concediu de odihna aferent perioadei de suspendare a contractului individual de munca pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna Paula2007 Paula2007 Buna seara! Incepind cu 01.07.2017 am fost in ccc. Din ianuarie 2017 si pina la intrarea in ccc am avut concediu medical. Nu am efectuat nici o zi de concediu ... (vezi toată discuția)
Rugaminte zile de concediu k.p k.p Buna ziua, Am si eu nevoie de o informatie pentru situatia mea. In anul 2012 eram salariata la o companie de vreo 8 ani (irelevant) si la momentul respectiv ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna pentru perioada ccc petronela_gav petronela_gav Buna ziua, Un angajat a intrat in concediu crestere copil la data de 02.05.2014 si a revenit la serviciu la data de 03.09.2015. Pentru ce perioada beneficiaza ... (vezi toată discuția)