avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Mai este nevoie sa ducem dovada platii unei amenzi la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Mai este nevoie sa ducem dovada platii unei amenzi la politie?Mentionez ...

Mai este nevoie sa ducem dovada platii unei amenzi la politie?Mentionez ca am platit in mai putin de 14 zile la posta
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 00:34, 8 August 2025
Nu trebuie, păstrați totuși documentul, cei din primărie, beneficiarii veniturilor din amenzi, mai pierd hârtii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda platita la posta in 48 h, anaf refuza sa o ia in considerare CityFinancial CityFinancial Buna , ma ajuta si pe mine va rog in urm. probl. Am primit anul trecut ( pe persoana juridica) 2 amenzi de circulatie pe care le-am platit la posta in 48 de ... (vezi toată discuția)
Recuperare amenda platita - nedepus chitanta in original la instanta MihStef MihStef In urma contestatiei la judecatorie a unui proces verbal de contraventie rutiera, solutia instantei a fost de anulare a procesului verbal si exonerarea ... (vezi toată discuția)
Dovada plata amenda circulatie rutiera alinstefan2015 alinstefan2015 Buna ziua, Ieri am fost sanctionat de catre politia rutiera cu o amenda contraventionala, iar azi am efectuat plata. Va rog sa imi comunicati daca exista ... (vezi toată discuția)