avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ași dori sa ma ajutați cu un ordin de protecție eu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ași dori sa ma ajutați cu un ordin de protecție eu lam reclamat ...

Ași dori sa ma ajutați cu un ordin de protecție eu lam reclamat pe fostul și vreau sa ma.inpac cu el credeți ca e posibil să-l anulam cumva îl am de spate zile și e pe o perioada de trei luni

Alte discuții în legătură

Am obținut prin ordonanță președințială program de vizită la copil, însă ulterior mama a obținut de la judecătorie ordin de protecție. cum se procedează în continuare? Sandor Boris Sandor Boris Am obținut prin ordonanță președințială program de vizita la copil.. ulterior ea a obținut de la judecatorie ordin de protecție.... In minuta ... (vezi toată discuția)
Urmari condamnare tata minori de catre mama Koresan Koresan Sunt in ingrata situatie in care dosarul penal e pe sfarsite, se va audia fostul sot si ca inculpat in curand, martori exista din plin...din pacate si minora ... (vezi toată discuția)
Litigiu functionarii publicii- anulare act administrativ claris05desi claris05desi Buna seara. Asi dori un punct de vedere despre o cauza aflata pe rol la ICCJ in stadiul de recurs. Recurs declarat de catre institutia centrala in urma ... (vezi toată discuția)