avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna seara ce pot face daca primaria detine aceste ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna seara ce pot face daca primaria detine aceste terenuri insa ...

buna seara ce pot face daca primaria detine aceste terenuri insa din motivele lor personale refuaza sa imi dea acordul pentru acest teren .... de ex de 2 ani tot fac aceasta cerere la consiliul local iar primarul ma tot amana sub pretextul ca nu este realiat certificatul de urbanism ... din cate am inteles acest certificat trebuie sa il obtin eu pentru a putea construii, nu ei

Alte discuții în legătură

Constructie in extravilan, detin certificat de urbanism budaroxana budaroxana Buna ziua, Am cumparat 36arii (teren extravilan), am alipit locurile si acum imi doresc sa construiesc o casa acolo. Detin deja proiectul pentru casa si ... (vezi toată discuția)
Desi am toate autorizatiile (urbanism, electrica, gaze, etc) consiliul local nu a votat ptr concesionare teren domeniu privat, necesar construirii unui balcon catalinion84 catalinion84 Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si nu stiu ce sa fac motiv pentru care am apelat la dumneavoastra, poate sunt oameni care au trecut prin aceeasi situatie ... (vezi toată discuția)
Mi se cere pud sau ma obliga sa construiesc la calcan, ce pot face? VASILE_CLAUDIA VASILE_CLAUDIA Va rog ajutati-ma cu un sfat.Am achizitionat un teren intravilan de 350mp cu dimensiunea de 15*24ml si doresc sa construiesc o casa de 8*11ml.Am solicitat ... (vezi toată discuția)