avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1196 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prietena mea s-a mutat la mine și i-am făcut mutatie ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prietena mea s-a mutat la mine și i-am făcut mutatie ...

Bună ziua prietena mea sa mutat la mine și iam făcut mutatie la mine oare poate face buletinul la adresa care stau eu
Dacă sunteți proprietar al imobilului, da, poate face schimbare de domiciliu .
Dacă nu sunteți proprietarul imobilului, este necesar acordul acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie caldura - ce persoane declar ? arakys arakys Buna ziua! Locuiesc impreuna cu o alta persoana in apartamentul propriu. Acesta persoana nu are buletin (mutatie) facut pe domiciliul meu in schimb este ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ContSters264953 ContSters264953 cum pot sa schimb actul de identitate daca stau in chirie, ce domiciliu sa apara pe actul de identitate? proprietarul a-mi ofera flotant, dar eu am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant sau domiciliu hamaadali hamaadali Am cumparat de la parinti un apartament dar in tot acest timp s-au gandit ei ca a nu a fost un lucru bun vanzarea acestuia si au incercat de multe ori sa il ... (vezi toată discuția)