avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vreau să plec în Germania să lucrez cu soțul și ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vreau să plec în Germania să lucrez cu soțul și certificatul nostru ...

Bună ziua, am și o întrebare! vreau să plec în Germania să lucrez cu soțul și certificatul nostru de căsătorie este completat cu scris de mână și vreau să știu dacă ESTE valabil
Cel mai recent răspuns: georgiana.td , utilizator 10:34, 11 August 2025
Este valabil, dar puteți solicita un duplicat, care acum se va scrie la calculator, într-o aplicație special destinată eliberării certificatelor de stare civilă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de casatorie popelena1 popelena1 In urma unui divort cum as putea intra in posesia duplicatului certificatului de casatorie. Fostul sot refuza sa imi dea originalul. (vezi toată discuția)
sistemul electronic pentru actele de stare civilă Vorba_1 Vorba_1 Buna dimineata, Am vazut la stiri ca peste două luni, sistemul electronic pentru actele de stare civilă va intra în funcțiune în toate primăriile din ... (vezi toată discuția)
Pot cumva cere un certificat de nastere nou completat pe computer crisppian crisppian De cativa ani am un certificat de nastere stil nou care imi da probleme prin strainatate din cauza scrisului de mana al ofiterului starii civile. Nu mi-am dat ... (vezi toată discuția)