avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Sunt studenta in anul 3 la UBB drept. Am ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Sunt studenta in anul 3 la UBB drept. Am constatat ...

Buna ziua!
Sunt studenta in anul 3 la UBB drept. Am constatat ca este o facultate mult prea complexa pentru ceea ce am nevoie si pentru cariera pe care doresc sa o urmez in viitor. Exista posibilitatea sa ma transfer la o alta facultate, de exemplu UCDC din Cluj, fara a fi necesar sa reiau facultatea de la inceput?

Alte discuții în legătură

Transfer de la facultatea de drept ubb la facultatea de drept bucuresti Gerlobin Gerlobin Buna ziua! Sunt student la drept la buget in anul 1 la UBB din Cluj-Napoca. Din probleme personale, cu toate ca sunt din apropierea Bucurestiului, am fost ... (vezi toată discuția)
Transfer ubb/unibuc drept peach_pie25 peach_pie25 Buna seara. As dori sa ma transfer anul viitor (sunt anul 1) de la UBB, facultatea de drept, la facultatea de drept din cadrul UniBuc. Doresc sa ma transfer ... (vezi toată discuția)
Alegerea facultatii de drept Gaby811 Gaby811 Buna ziua, Sunt elev in clasa a XII - a si m-am hotarat sa urmez o cariera in domeniul juridic. Eu unul m-am pregatit intens pentru examenul de admitere la ... (vezi toată discuția)