avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Soțului meu i s-a anulat permisul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Soțului meu i s-a anulat permisul de conducere pe ...

Bună ziua! Soțului meu i s-a anulat permisul de conducere pe motiv ca a circulat cu permisul suspendat. Menționez ca acum 2 ani soțului i-a fost suspendat permisul pentru neacordare de prioritate. Cu ajutorul unei doamne avocat a depus o contestatie si a primit permisul înapoi. Anul acesta doamna avocat ne-a spus ca i-a fost refuzat apelul pe motiv ca nu a fost plătită taxa de timbru,dar aceasta a fost plătită si s-a trimis si dovada. Acum câteva zile soțul a fost oprit in trafic de către politie și găsit fără permis(adică figura in sistemul politiei cu permisul suspendat din 20mai pana pe 16 august),dar el nu a fost înștiințat sa predea permisul. Politia i-a facut dosar penal si i-a anulat permisul de conducere.El este șofer pe camion si e singura noastră sursa de venit,cum am putea grăbi procesul? A sunat la politie sa întrebe dacă au trimis dosarul către judecatorie si aceștia au spus ca trebuie sa aștepte deoarece trebuie sa facă mai multe cercetări si poate dura de la o luna la 5-7luni pana il trimit către judecatorie. Cum putem grabi politia sa predea mai repede dosarul către judecatorie?
Cel mai recent răspuns: SunnyXxxX , utilizator 17:39, 8 August 2025
Bună ziua!
Permisul nu se anulează de către poliție.
Acesta se anulează în urmă unei condamnări definitive de către o instanță de judecată.
Soțul dumnv are nevoie de un avocat.
În urma demersurilor avocatului cu poliția cercetările se pot soluționa mult mai rapid.
Succes!
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2025
SunnyXxxX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara... am fost oprit de politia sectia 5 ct,chiar in fata ... Vally 08 Vally 08 Buna seara... Am fost oprit de politia sectia 5 CT,chiar in fata blocului,cand parcam masina . M-au dus la Politia Rutiera CT,pentru testare si am avut 0.77 ... (vezi toată discuția)
Contestatie radar carmen_cta carmen_cta in februarie 2009, am fost inregistrata de un radar mobil circuland cu 124km/ora in localitate, sanctiunea este retinerea permisului de conducere pentru 90 de ... (vezi toată discuția)
Bună seara! soțului meu i-a fost suspendat permisul de conducere ... tudorann tudorann Bună seara! Soțului meu i-a fost suspendat permisul de conducere pentru 15 zile în Belgia. Întrebarea mea este, dacă are voie să conducă pe teritoriul ... (vezi toată discuția)