avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Durata arestului preventiv în Italia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Durata arestului preventiv în Italia

Buna seara al am si eu pe sotul meu arestat în italia cata dureaza un arestat preventiv ca nam luat legatura cu el de cata iei arestat 14 zile
Cel mai recent răspuns: Cezara12 , utilizator 11:35, 12 August 2025
Art.303 303 din Codul de procedură penală
Durata maximă a arestării preventive
[ link extern ]

E arestat de 17 zile, nu știu nimic de el și el n-a dat și victima a recunoscut ca el n-a participat la bataie
Ultima modificare: Marți, 12 August 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rechizitoriu. Bobby16 Bobby16 Buna ziua, am o intrebare si ma gandeam poate primesc raspuns de la dumneavoastra. Exista o perioada maxima in care trebuie sa primeasca o persoana ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o intrebare, care este termenul maxim cat se poate ... Mateus23 Mateus23 Buna ziua! Am o intrebare, care este termenul maxim cat se poate prelungii un arest preventiv? Penal (vezi toată discuția)
Durata arestului preventiv negru daniel negru daniel Buna , a-si avea si eu o intrebare care este durata pentru care poate fi cineva retinut in arest preventiv cu cat se poate prelungi arestu preventiv si daca se ... (vezi toată discuția)