Buna ziua. Am o intrebare. Daca depui contestatie ,contra deciziei de pensionare, la judecatorie, se apreste aplicarea majorari pensiei ? Am urmatoarea situatie , am primit decizia de recalculare in luna mai, am depus contestatie la casa de pensie pentru mici greseli, nu am primit raspuns in 45 zile , am depus contestatie la judecatorie cu cateva zile inainte de cele 45 zile, in luna iulie am primit o suma peste pensie rezultata din punctele de stabilitate iar luna aceasta am fost anuntat ca voi primi pensia din decizie. Dar spre surprinderea mea acum am primit aceiasi pensia primita in ultimul an fara majorare. Acum ma gandesc ca s-a oprit aplicarea majorari din decizie datorita faptului ca am depus contestatie la judecatorie.
Contestatia trebuia sa fie depusa la Trbunalul de domiciliu.
Plata in plus, sau in minus nu are legatura cu depunerea contestatiei, are legatura doar cu deciziile emise si comunicate d-voastra.
Pensie limita de varsta
val22
Am trecut de la pensia anticipata partial la pensia limita de varsta. Am inteles ca trebuie sa depun contestatie ca sa pot ulterior sa ma adresez instantelor ... (vezi toată discuția)