avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1132 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca depui contestatie contra deciziei de pensionare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca depui contestatie contra deciziei de pensionare ...

Buna ziua. Am o intrebare. Daca depui contestatie ,contra deciziei de pensionare, la judecatorie, se apreste aplicarea majorari pensiei ? Am urmatoarea situatie , am primit decizia de recalculare in luna mai, am depus contestatie la casa de pensie pentru mici greseli, nu am primit raspuns in 45 zile , am depus contestatie la judecatorie cu cateva zile inainte de cele 45 zile, in luna iulie am primit o suma peste pensie rezultata din punctele de stabilitate iar luna aceasta am fost anuntat ca voi primi pensia din decizie. Dar spre surprinderea mea acum am primit aceiasi pensia primita in ultimul an fara majorare. Acum ma gandesc ca s-a oprit aplicarea majorari din decizie datorita faptului ca am depus contestatie la judecatorie.
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2025
sanda65, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:09, 9 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depunerea contestatiei nu suspenda efectele deciziei deja emise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie limita de varsta val22 val22 Am trecut de la pensia anticipata partial la pensia limita de varsta. Am inteles ca trebuie sa depun contestatie ca sa pot ulterior sa ma adresez instantelor ... (vezi toată discuția)
Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023: 1. ... Sonia Herman Sonia Herman Referitor la recalcularea pensiei conform legii 360/2023: 1. Cum se ia în considerare perioada lucrată în clasa de muncă II (am lucrat 19 ani și 7 ... (vezi toată discuția)
Contestatia la decizia de pensionare ContSters159341 ContSters159341 As vrea sa stiu la ce sectie a judecatoriei se depune contestatia la decizia de anulare a pensiei medicale, la sectia civila sau la sectia de contencios ... (vezi toată discuția)