Am de plata prejudiciu in urma control antifrauda. Doresc sa platesc in 30 de zile pt a beneficia de neurmarire penala. Inspectorul antifrauda, dupa ce mi-a dat procesul verbal mi-a spus ca va fi transmis la sectorul de care apartin, sa merg pe acolo dupa vreo trei, patru zile, sa ma interesez daca a ajuns si sa mi se spuna sumele exacte ce le am de plata(calculul a 15% +dobanzi si penalitati). Contabila a zis sa stau sa astept inscrierea PV antifrauda in fisa sintetica... Dupa 20 de zile, merg la anaf s3, aflu ca nici la registratura, pe nicaieri nu a sosot PV de la anaf antifrauda. Imi zice o doamna de la ghiseu ca trebuie sa fac o cerere in SPV sa cer catre serviciul executare silita deschiderea unui cont de prejudiciu, iar cand il primesc, sa depun acolo prejudiciul, sa imi calculez singura si cei 15% pe care ii datorez, apoi, dupa plata, sa solicit tot prin SPV sa mi se calculeze dobanzile si penalitatile, dupa achitarea si a acestora, sa ma duc eu cu dovezile la inspectorul antifrauda sa i le duc, sa nu inceapa urmarirea penala. Ideea e ca aceasta doamna a fost o a doua parere. O alta doamna de la alt ghiseu imi zisese sa astept sa se treaca PV in fisa sintetica, PV pe care sa-l trimit eu singura prin SPV, pentru ca, probabil va ajunge prea tarziu ca sa mai achit in 30 zile. Imi convenea mai mult ce a spus aceasta doamna pt ca eu aveam tva de recuperat, iar in prejudiciu am si tva de plata, si sper ca acela se va compensa cu sumele ce le am de recuperat. Deci nu stiu de cine sa ascult. Am sunat din nou inspectorul antifrauda sa ii zic ca nu e nicaieri PV - ul, ca am in fisa tva de recuperat si nu inteleg cine imi poate spune exact ce am de plata, el a zis ca nu stie procedurile de la sector. Asa au trecut inca 3 zile, mai am o saptamana si nu stiu ce pasi trebuie facuti,