avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna, Probabil ati vazut la stiri ca ANAF a declansat ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna, Probabil ati vazut la stiri ca ANAF a declansat operatiunea ...

Buna,

Probabil ati vazut la stiri ca ANAF a declansat operatiunea "cuiubul de fantome". Am si SRL fara datorii, impozitele platite la timp, fara activitate la sediu ( la terti ). Si folosesc serviciu de gazduire.

Ce amenzi si penalități risc pentru asta? Trebuie sa imi mut sediul acum? Pot cere dezpagubiri de la firma de unde închiriez?

Alte discuții în legătură

Prelungire contract sediu de firma pgbb22 pgbb22 Buna ziua, Am un apartament in care am avut chiriasi care au plecat acum un an. Acestia au inca o firma cu sediul la adresa unde locuiesc. Anul acesta au ... (vezi toată discuția)
Vreau sa imi deschid un srl dar nu detin un spatiu. cipdy cipdy Buna Seara ! Vreau sa imi deschid un SRL dar nu detin un spatiu pt Sediu Social....am gasit o firma care se numeste SediuVirtual si care ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Probleme sediu social dragos_dumitrescu dragos_dumitrescu Buna ziua, Am detinut pana acum aproape 2 ani o sociatate comerciala srl. In urma unui control anaf mi s-a pus o poprire asiguratorie exorbitanta si fara a ... (vezi toată discuția)