avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 997 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Probleme sediu social
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Probleme sediu social

Buna ziua,
Am detinut pana acum aproape 2 ani o sociatate comerciala srl. In urma unui control anaf mi s-a pus o poprire asiguratorie exorbitanta si fara a avea drept sa ma apar decat in instanta prin contraexpertize la un termen care inca nu s-a stabilit nici pana in ziua de azi. In urma acestei catastrofe mi s-a distrus intr-un cuvant afacerea si am ramas cu datorii mult prea mari pentru situatia de fata si nici pana in ziua de azi nu mi-am revenit dpdv financiar. Sediul unde se afla societatea a fost vandut si oricum dupa ce s-a intamplat acest incident cu anaful am reziliat contractul de comodat ca nu isi mai avea sensul. Am depus documente la anaf pentru a cere insolventa insa mi-au refuzat-o pe motiv ca sunt in proces cu ei si pana la finalizarea acestuia nu se poate. am fost la registru sa declar ca nu mai am sediu si cei de acolo mi-au spus ca o firma fara sediu ei o dizolva si ca nu se poate acest lucru. am zambit si le-am spus ca mi-as dori sa se poata dizolva dar stiu ca nu este posibil. un sediu la niste firme specializate in gazduirea societatilor costa o suma care nu mi-o permit acum. va rog prin prezenta sa ma sfatuiti ce e de facut. O alta problema sunt sumele restante cu care am ramas neplatite catre anaf pt tva, impozit pe profit, impozit pe salarii.... restante pe care nu am mai apucat sa le sting dar care genereaza penalitati zi de zi.
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: dragos_dumitrescu , utilizator 19:09, 14 Ianuarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare /faliment /dizolvare unemigrant unemigrant Buna ziua ! Am sa incerc sa fiu scurt si la obiect : -in 2008 am deschis o firma impreuna cu 2 asociati - in 2009 am lasat firma si am plecat din tara, ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala inactiva poate fi lichidata? dd2013 dd2013 Buna ziua! Daca o firma este declarata inactiva in 2010 de catre anaf, aceasta mai poate fi radiata din oficiu de catre onrc? (vezi toată discuția)
Insolventa hrista hrista O firma X amana procesul de insolventa,intre timp se schimba sediul social, se cesioneaza partile sociale,se radiaza firma , ce se intampla cu insolventa??? (vezi toată discuția)