avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua Dacă o persoana cu handicap și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua Dacă o persoana cu handicap și însoțitor, fără ...

Bună ziua
Dacă o persoana cu handicap și însoțitor, fără drept de munca, îți face un site/campanie despre cursuri de tenis gratuite unde poate preda aceste cursuri Ini deschide o secțiune de donații. Întrebare are voie sa antreneze și sa primească donații fără a își pierde pensia de handicap cu însoțitor?

Alte discuții în legătură

O persoana cu dizabilitati poate sa lucreze fara sa piarda indemnizatia? andrisanalina andrisanalina Spuneti-mi, va rog,daca o persoana cu grad 1 handicap permanent, cu insotitor,(fara picioare),poate sa se angajeze fara a pierde indemnizatia.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Legislatia muncii pentru persoane cu handicap Mihai.B Mihai.B Buna seara! O persoana cu handicap grav cu insotitor, are dreptul sa se angajeze? Pierde pensia de handicap sau indemnizatie de insotitor daca se ... (vezi toată discuția)
Cumularea a doua indemnizatii de insotitor persoane cu handicap simon_klr993 simon_klr993 Buna seara, Sotia mea este momentan somer neasistat si urmeaza sa se angajeze ca asistent social ( insotitor pt. o persoana cu handicap ). Am ... (vezi toată discuția)