Fond Garantare salarii
Bună ziua,
Spune-ți-mi, vă rog, care este termenul maxim de soluționare de către AJOFM a cererii decontării salariilor din fondul de rezervă in cazul intrării in insolvență și neplata salariilor.
Cât timp are la dispoziție Administratorul judiciar să depună actele și cine are autoritate de control in cazul nerespectării termenului.
Vă rog dacă este posibil cu articol din lege.
AJOFM a trimis cererea administratorului judiciar pentru solicitarea documentelor. Administratorul judiciar nu a trimis documentele necesare nici după 60 zile. A trimis doar cere catre firma in insolvență care la rândul ei nu a trimis documente către Administratorul judiciar.
Nu știu ce e acolo, cert e că firma a răspuns la cererea pe email și mi-a trimis tot ce am cerut dar AJOFM motivează că trebuie certificat de Administratorul judiciar și au nevoie de documente in plus. Este un cerc vicios la care trebuie să existe autoritățile competente care pot verifica și interveni.
Vă mulțumesc
Lege 200/2006
brenduta
salariatului i-a incetat ctr de munca in 2009, fara a i se plati lichidarea si beneficiaza de somaj.
in 2010, angajatorul intra in insolventa, dar abia in ... (vezi toată discuția)
Recuperare salarii
nico_n
Buna seara,
Va rog sa ma ajutati. Am lucrat la o firma pana in luna mai. Din luna februarie firma este in insolventa. Salariile restante pana la 31.12.2013 ... (vezi toată discuția)