avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Sunt bolnav de cancer,operat,in tratament si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Sunt bolnav de cancer,operat,in tratament si monitorizat ,am ...

Sunt bolnav de cancer,operat,in tratament si monitorizat ,am inteles ca sunt scutit de CASS insa nu este asa mi-au oprit CASS ,am intrebat la Casa ade pensii si mi-au raspuns ca nu sunt scutit ,ministrul muncii
pe televizoare spune ca suntem scutiti ,unde pot afla adevarul ,cum trebuie sa procedez !
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 22:17, 9 August 2025
Nu sunteti scutit la CASS din suma ce depãseste 3000 lei din pensie.

Numai la Guvern sau la Minister dacã trimiteti o petitie.
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 August 2025
Dapix, utilizator
Daca sunteti prins in Programul national de prevenire si combatere a cancerului , nu datorati CASS , vedeti art VIII , alin (4) , lit (f) din Legea 141/2025 . Cum se va realiza asta , pare ca nici casele de pensii nu stiu inca . Ar fi bine sa cereti medicului curant oncolog o adeverinta in sensul asta , si - probabil - va trebui sa fie depusa la casa de pensii locala .
Ultima modificare: Sâmbătă, 9 August 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptarea de la plata cass silviu1958 silviu1958 Ce trebuie să facă un bolnav oncologic pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei, pentru a nu i se reține CASS din pensie ? (vezi toată discuția)
Pacientii oncologici care au pensie de limita de varsta peste ... Gabikar Gabikar Pacientii oncologici care au pensie de limita de varsta peste 3000 de lei,vor plati cass?nu sunt exceptati de la ac.plata?? (vezi toată discuția)
Care este procedura de a nu plăti ca salariat cass de la 01.08 ... PetMar PetMar Care este procedura de a nu plăti ca salariat cass de la 01.08 2025 dacă ai diabet (vezi toată discuția)