avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 720 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Iesire din tara cu masina abia cumpărată
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Iesire din tara cu masina abia cumpărată

Am cumparat o masina din Romania, am act de vânzare-cumpărare pe numele meu, fiscal de la fostul proprietar si asigurare pe numele fostului proprietar. Problema este ca am programare la DRPCIV peste o luna dar as vrea peste o saptamana sa ies din tara cu masina pentru cateva zile. Pot iesi fara procura de la fostul proprietar?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 15:43, 10 August 2025
Nu va trebuie nici o procură, dar să va faceți asigurare pe numele dvs. și masina sa aibă ITP în termen.
Ultima modificare: Duminică, 10 August 2025
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ieșire din țară cu mașină neînmatriculată pe numele noului proprietar George Voicu18 George Voicu18 Buna ziua! Mă numesc George,am ai eu o nelămurire ,am cumpărat o Masina din localitatea unde stau,proprietarul nu păstrează numerele și cu acordul lui ... (vezi toată discuția)
Am achiziționat o mașină second hand, înmatriculată in românia, ... tavistan tavistan Am achiziționat o mașină second hand, înmatriculată in România, și doresc sa ies din țară (inclusiv din UE) înainte de transcrierea pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
După cît timp se radiază de la drpciv o mașină cuitp expirat ... Maxim Mihai Maxim Mihai După cît timp se radiază de la DRPCIV o mașină cuitp expirat de 10ani și radiata fiscal tot de 10 ani.nu posed cv auto (vezi toată discuția)