avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Mama mea are pensie de urmaș din 2012. Acum a apărut ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Mama mea are pensie de urmaș din 2012. Acum a apărut ...

Bună ziua,mama mea are pensie de urmaș,din 2012,Acum a apărut un articol in care se specifică,că este necesar pîna in septembrie de depunerea unui dosar,cu acte doveditoare,un fel de actualizare,pt.a primi incontinuare pensia,căci altfel se suspendă.Ma interesează,daca este in acest caz obligatoriu să faca asta.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 14:42, 10 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
P;ostati articolul in care se specifica cele afirmate de d-voastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pensie de urmas! lexamis88 lexamis88 Buna seara!am mare nevoie de ajutorul dumneavoastra va rog. Am o foarte mare roblema cu pensia de urmas...In urma decesului tatalui meu anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Bună seara. Întreb dacă știți ceva despre recalcularea pensiei ... Iulita Bambuch Iulita Bambuch Bună seara. Întreb dacă știți ceva despre recalcularea pensiei de urmaș. Pentru că încă nu am primit decizia.... Și nu știu dacă am voie sa depun ... (vezi toată discuția)
Majorare pensie de urmas all3xgod all3xgod Buna ziua, situatia mea este urmatoarea> -impreuna cu sora mea beneficiem de pe urma decesului mamei de pensie de urmas fiecare in valoare de 295 lei, amandoi ... (vezi toată discuția)