avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obținere ordonanță președințială
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obținere ordonanță președințială

Bună ziua cât durează ordonanta prezidențială am depus de 4 zile cererea la judecatorie
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de judecatorie(volum de munca,obiectul ordonanței etc)Este vacanta judecătorească,activitatea e redusa ,celeritatea e de mult doar o formalitate etc.Cu excepția ordinelor de protecție care chiar se judeca rapid în rest posibil sa dureze săptămâni,luni etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea hotararii judecătorești se face în 30 zile calendaristice ... goplanet goplanet Comunicarea hotararii judecătorești se face on 30 zile calendaristice sau lucratoare? Am dosar elecronic-se mai transmite și pri posta? (vezi toată discuția)
Despre copil ramona j ramona j v-am mai contactat si m-ati indrumat catre o ordonanta prezidentiala dar avocata mi spus ca la bucuresti dureaza mult si nu se merita.Procesul este in stadiul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare, eu am un ordin de protecție (brățară ... gabrielbotez87 gabrielbotez87 Bună ziua! Am o întrebare, eu am un ordin de protecție (brățară la picior) emisă de către secția 23 poliție confirmată ulterior de judecătoria ... (vezi toată discuția)