avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obținere ordonanță președințială
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obținere ordonanță președințială

Bună ziua cât durează ordonanta prezidențială am depus de 4 zile cererea la judecatorie
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:55, 19 August 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde de judecatorie(volum de munca,obiectul ordonanței etc)Este vacanta judecătorească,activitatea e redusa ,celeritatea e de mult doar o formalitate etc.Cu excepția ordinelor de protecție care chiar se judeca rapid în rest posibil sa dureze săptămâni,luni etc.
Depinde și de obiectul cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicarea hotararii judecătorești se face în 30 zile calendaristice ... goplanet goplanet Comunicarea hotararii judecătorești se face on 30 zile calendaristice sau lucratoare? Am dosar elecronic-se mai transmite și pri posta? (vezi toată discuția)
Despre copil ramona j ramona j v-am mai contactat si m-ati indrumat catre o ordonanta prezidentiala dar avocata mi spus ca la bucuresti dureaza mult si nu se merita.Procesul este in stadiul ... (vezi toată discuția)
Evacuare comodatar la incetare termen purplescai purplescai In urma vanzarii imobilului proprietarul stabileste contract de comodat astfel incat sa mai poata vanzatorul sa stea un timp in imobil. Comodatarul (ocupantul ... (vezi toată discuția)