avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am si EU o intrebare si va rog din suflet ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am si EU o intrebare si va rog din suflet sa-mi dati ...

Buna ziua!
Am si EU o intrebare si va rog din suflet sa-mi dati un raspuns.
Bunica mea a decedat in anul 1995 iar casa in care a locuit a fost impartita intre cei patru copii ai sai.
Bunica a avut 5 copii,dar mama mea a murit in anul 1980.
As dorii sa stiu daca in cazul in care mama mea nu mai era in viata aveam eu vreu drept la mostenire ca nepoata..
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 19:26, 10 August 2025
Sigur că da. Aveați dreptul la cota parte care îi revenea mamei.
Casa trebuia împărțită la 5, nu la 4.
Ultima modificare: Duminică, 10 August 2025
Dapix, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire nepoti Oana virban Oana virban Buna ziua, as dori sa stiu care sunt cotele de impartire a unei mosteniri. Daca bunica mea a avut 2 copii un baiat si o fata, fata fiind mama mea. Copii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,bunicii mei au avut 3 copii ( 2 baieti si o fata).dupa ... angela.pocola angela.pocola Buna ziua,bunicii mei au avut 3 copii ( 2 baieti si o fata).Dupa cei 2 baieti am ramas 2 fete(nepoate ale bunicilor) si matusa ( fata bunicilor ) care nu a ... (vezi toată discuția)
Mostenire broma broma In anul 1995 mama mea a vadut apartamentul cumparand un alt apartament cu sotul ( nu este tatal meu) din aceea perioada .In perioda respectiva locuiam impreuna ... (vezi toată discuția)