Buna ziua . Sotul din luna feb nu a sunat fetita deloc si nici nu a mai luato cum scrie in hotararea judecătorească prin ordonanță presidentiala. Plateste pensie alimentara prin executor judecătoreasc . 3 saptamani am stat cu fetita in spital pana pe 16 iulie lucru in care nu a cautato nu a sunato nici sa intrebe cum se simte ba chiar ma sunat ca amanta lui sa ma ameninte ca ma omoara eu fiind in spital cu fetita apoi a doua zi tot ei au mets la politie si tot mie mia dat amenda. Pe 30 oulie eram programata din nou ptr internare cu fetita lucru care lam rugat sa ii aduca la fata o supa ca nu vrea sa manance din spital el spunându-mi ca saia tin fata sa traiesc pe banii ei 660 de lei iam trimis eu bani sa ii faca o supa si binenteles mi ia returnat înapoi dar fetita in 5 săptămâni nici sa o sune deloc sounandumi ca am falsificat eu externarea si poze trimise ca fetita facea scaune cu sange au spus ca sunt furate de pe net . Iam dat bumele spitalului sa o caute dar si acum sintem un spital si nici macar sa sune fetita avand aproape 6 ani vb si ea . Daca e vb de o semnatura sare de fund in sus dar in rest nu il interesează nimic de copil ce este de facut ? Procesul ptr custodie si divort avem urmatoarea instanta in septembrie
CHKa
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pai , ce ati vrea sa faceti , stimata @Florentina Maira ? orice va ganditi , dintr-un tata rau nu veti putea face unul bun , indiferent ce ar decide instanta … Daca nu are suflet de tata , nu are si pace … El , conform ordonantei presedentiale , are dreptul sa aiba relatii parinte-copil cu fiica lui , dar nici o instanta nu-l poate obliga . Un avocat , pe baza probelor ce le aveti , v-ar putea spune daca puteti obtine autoritate parinteasca exclusiva , sa nu mai depindeti de semnatura lui . PS. Sunt destule mame care , in locul dvs. , ar da orice ca tatal sa nu mai vada copilul , sa nu-l ia in program de vizita , sa uite ca exista … Cred ca v-ar invidia …
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dragoste cu sila nu se poate, mulți sunt parinti doar cu numele, nu aveti ce face sa schimbati asta, dar puteți profita sa exercitati singura autoritatea parinteasca.