avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua !..sunt in concediu odihna..sunt sunata ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua !..sunt in concediu odihna..sunt sunata zilnic de catre ...

Buna ziua !..sunt in concediu odihna..sunt sunata zilnic de catre șef compartiment..sunt obligata sa raspund de fiecare data?..ma simt hartuita psihic si emotional ..de lege este in vigoare pt asa ceva ..macar sa stiu ce sa vb
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 11 August 2025
Nu sunteti obligat sa raspundeti in timpul CO.
NU exista text de lege pentru asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. la un program de lucru în ture (24/48) cum se calculează ... iuliy iuliy Bună ziua. La un program de lucru în ture (24/48) cum se calculează orele lucrate în luna în care beneficiezi și de concediu de odihnă. Ex. Luna august ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am urmatoarea situatie: lucrez la o institutie care ... cristina_2345 cristina_2345 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: lucrez la o institutie care momentan nu este institutie publica si tin locul unei colege si a sefului nostru. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Refuz aprobare concediu Vioreld Vioreld Buna ziua! Avand in vedere ca nu mi-am efectuat concediul de odihna pentru anul 2015 conform programarii, zilele ramase neefectuate pentru anul trecut (si ... (vezi toată discuția)