avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o remorca auto înmatriculată în ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o remorca auto înmatriculată în județul Galați ...

Bună ziua ! Am cumpărat o remorca auto înmatriculată în județul Galați dar proprietarul are in cartea de identitate adresa din comuna Smârdan jud Galați iar în certificatul de înmatriculare al remorcii este trecută adresa din Galați cum pot obține certificatul fiscal în aceasta situație? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Adrian iva , utilizator 16:32, 11 August 2025
Certificatul fiscal valabil este cel care se elibereaza de la Primaria unde are domiciliul vanzatorul.

Octavian Gabriel Balahur a scris:

Certificatul fiscal valabil este cel care se elibereaza de la Primaria unde are domiciliul vanzatorul.

Mulțumesc! Trebuie radiata remorca din evidența fiscală din municipiul Galați și după sa fie luata in evidență la Smârdan și ulterior sa îi poată fi eliberat certificatul fiscal? Sau pur și simplu merge cu acest contract de vânzare cumpare cu adrese diferite ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca masina e radiata? IdaTuning IdaTuning Buna ziua, incep prin a spune ca duminica imi voi cumpar o masina din oras de la mine, masina este inscrisa pe galati, persoana care a cumparat masina a ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare masina ContSters42601 ContSters42601 Buna seara , Cineva spunea zilele acestea ca in ce priveste vanzarea cumpararea masinilor sa schimbat ceva in legislatie astfel : 1.Vanzatorul anunta scris ... (vezi toată discuția)