avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Venituri de tip ramburs ANAF
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Venituri de tip ramburs ANAF

Buna ziua!
Va rog frumos, oferiti-mi si mie un sfat. Am primit de la ANAF, o scrisoare, cum ca eu figurez in anul 2024 cu venituri de tip ramburs.m si sa depun o declaratie. Eu intr-adevar am vandut niste produse, mai vechi de ale mele (haine, ceasuri, incaltaminte) si daca as depune o reclamatie, nu as avea nicio factura ca eu le-am cumparat mai de mult, nici macar bonul fiscal nu-l mai am. Poate doar sa intru in conturile Hm, Zara…) Dar ideea ar fi cam asa, cine ma poate ajuta sa depun acea reclamatie? Sa apelez la un avocat sau expert contabil? Mentionez ca nu fac comert, vand si eu ce am prin casa.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Completarea declarației unice pentru anii din urma alexgab2150 alexgab2150 Buna ziua , m-am trezit cu un plic de la Anaf precum ca figurez cu sume incasate cu titlu de ramburs in perioada 2017-2021 si trebuie sa completez declaratia ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o punga de cereale si vreau sa o returnez ca nu are gust bun! eligeo66 eligeo66 Acum cateva minute, vine suparat nevoie mare un client la mine, ca vrea sa schimbe o punga de cereale cumparata acum aproximativ o saptamana(cand cumparase 2 ... (vezi toată discuția)
Comerț second-hand Hliboceanu Alina Hliboceanu Alina Buna seara. Am si eu o mare nelămurire in ceea ce priveste returnarea produselor second-hand. Am peste 4 ani de cand dețin o mică afacere de acest gen, mai ... (vezi toată discuția)