avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am achizitionat o masina din Italia de la o firma din ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am achizitionat o masina din Italia de la o firma din Romania ...

am achizitionat o masina din italia de la o firma din romania si am pierut toate actele originale. intrebarea mea este cum pot inmatricula masina in romania fara aceste acte. mentionez ca am cateva copii.
Cel mai recent răspuns: Octavian Gabriel Balahur , Consilier juridic 09:12, 12 August 2025
Raspunsul la intrebarea dvs. pe care trebuie sa il luati in considerare este cel pe care il primiti de la RAR si DRPCIV de care apartineti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mașină furată din italia în 2009, reținută de poliția de frontieră din republica moldova în 2018. care sunt șansele să îmi recuperez paguba de la fostul proprietar? loakvo loakvo Buna ziua, In 2011 am achizitionat un autoturism inmatriculat in Romania, de la al 3-lea proprietar in tara. Masina este de provenienta Italia, a trecut prin ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)
Atestat fiscal Yonut19 Yonut19 Buna seara As dori sa stiu ,legat de achizitionarea unei masini SH provenita din Italia daca necesita si atestat fiscal de la vanzatorul de la care sa ... (vezi toată discuția)