avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am aflat de ce un pensionar sau salariat bolnav de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am aflat de ce un pensionar sau salariat bolnav de cancer si ...

Am aflat de ce un pensionar sau salariat bolnav de cancer si monitorizat nu este scutit de plata CASS uli ,Pentru faptul ca pensia sau salariul care depășește 3000 lei este considerat venit ,deci sunt scutite doar persoanele care nu au nici un fel de venit !

Alte discuții în legătură

Sunt bolnav de cancer,operat,in tratament si monitorizat ,am ... florinm58 florinm58 Sunt bolnav de cancer,operat,in tratament si monitorizat ,am inteles ca sunt scutit de CASS insa nu este asa mi-au oprit CASS ,am intrebat la Casa ade pensii ... (vezi toată discuția)
Sunt bolnava de cancer, pensionara, si conform noi ... Emil 66 Emil 66 Cu stima . Sunt bolnava de cancer , pensionara, si conform noi legii trebuie sa platesc CASS din pensie . Conform legii ,bolnavii de cancer sunt scutiti de ... (vezi toată discuția)
Exceptarea de la plata cass silviu1958 silviu1958 Ce trebuie să facă un bolnav oncologic pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei, pentru a nu i se reține CASS din pensie ? (vezi toată discuția)