avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bransament electric: declaratie pe propria raspundere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bransament electric: declaratie pe propria raspundere in lipsa acord notarial vecini

Buna ziua,

Pentru documentatia necesara obtinerii autorizatiei de bransament electric, mi se cere un acord notarial al vecinilor, intrucat implica un drum de acces. Pentru ca nu am putut obtine acest acord notarial, ci doar cateva semnaturi, mi s-a spus de la primarie ca trebuie sa dau o declaratie pe propria raspundere cum ca primaria va fi exonerata de responsabilitati. Cei de la notar imi cer un model pentru aceasta declaratie la care va fi anexat tabelul cu semnaturi. Imi puteti sugera, va rog, un astfel de model de cerere? Sau ce ar trebui sa precizeze declaratia mai exact.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Necesitate acord vecini pentru racordare la curent biberul biberul Buna, in ce conditii furnizorul de electricitate poate face o lucrare pe un drum comun cu peste 25 de proprietari, pentru racordarea unui proprietar fara sa ... (vezi toată discuția)
Acord proprietari drum de utilitate privata LastKiss LastKiss Buna seara, am si eu o problema. Dosarul meu de autorizare pt executie extindere retea gaz, zace de 2 luni la primarie...deoarece dep de urbanism considera ... (vezi toată discuția)
Model cerere roberta0728 roberta0728 trebuie sa obtin de la vecini semnatura cum ca sunt de acord cu faptul ca urmeaza sa construiesc o cladire ce va avea destinatia de restaurant si magazin.ma ... (vezi toată discuția)