avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Mașină vândută din 2017, nu mai dețin acte și nu ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Mașină vândută din 2017, nu mai dețin acte și nu o pot scoate de la impozit de la primărie

Bună ziua. Am o mașină vândută din 2017, nu mai dețin nici un act și nu o pot scoate de la impozit de la primărie. Primăria nu accepta act notarial. Ce altă variantă am? Ca să nu mai plătesc impozit pe mașină.
Ultima modificare: Marți, 12 August 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Masina instrainata fara acte simocris1 simocris1 acum 5 ani am vandut o masina unor prieteni fara nici o chitanta de mana sau alt act, iar eu de buna credinta am dat toate actele masinii , urmand ca in decurs ... (vezi toată discuția)
Impozit auto Covaci Marius Covaci Marius Am vandut in Ianuarie 2017 o masina intr-o alta localitate tot din acel judet, intre timp am achizitionat alta si am platit impozit pentru aceasta, dar pentru ... (vezi toată discuția)
Cum radiez de la fisc un autoturism vandut, pentru care nu detin acte carmaciu carmaciu Am vandut in urma cu zece ani un autoturism unui cetatean, am mers cu el la primarie ca sa inregistram autoturismul pe numele lui. Era coada, asa ca l-am lasat ... (vezi toată discuția)