avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Bună ziua, poate o firmă de asigurare desființa în ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Bună ziua, poate o firmă de asigurare desființa în 2021 să ...

Bună ziua, poate o firmă de asigurare desființa în 2021 să poată să îmi ceară despăgubirea banilor în 2025. In perioada 2020 am avut un accident în care despăgubirea daunelor a fost efectuată de firma de asigurare ulterior intrând în insolvență după care desființarea lor în 2021 ne având cerere de judecată sau plata, după care acum în 2025 îmi vine o cerere de despăgubire ce trebuie achitată în 15 zile de la firma de asigurări desființată, Îmi spuneți vă rog dacă se poate face ceva în privința la asta?

Alte discuții în legătură

Solutie proces cu firma de asigurari teodorescu madalina teodorescu madalina Buna ziua . Am o problema de interpretare si v-as ruga mult sa ma ajutati. Am avut un accident de masina , accident in lant pe gheata, si am fost declarata de ... (vezi toată discuția)
Sfat privitor la acctionarea in judecata a firmei de asigurari mirel-d mirel-d in data de 11 noiembrie 2010 a avut loc un accident urmarile acestuia fiind vatamarea corporala a sotiei si daune aduse masinii in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Am refuzat sa dau asigurarea la accident ALY_ALY30 ALY_ALY30 Buna seara In decembrie2014 am avut un accident de masina,ma acos vinovat pe mine,celalalr nu a vrut pe xale amiabila,a chemat polutia chiar daca nu au fost ... (vezi toată discuția)