Buna ziua . Am o problema de interpretare si v-as ruga mult sa ma ajutati. Am avut un accident de masina , accident in lant pe gheata, si am fost declarata de catre politist vinovata . Drepturmare am inmanat asigurarea celor 4 pagubiti. Asiguratorul a decis ca sunt vinovata numai pt 2 dintre cele 4 masini lovite si nu le-a platit daunele. Unul dintre pagubiti a intetat proces civil atat mie cat si societatii de asigurari . Dupa mai bine de un an de la deschiderea procesului am gasit urmatoarea solutie data pe siteul Judecatoriei Constanta : ''Solutie: Admite in parte cererea Admite cererea reclamantei ........ in contradictoriu cu pârâta S.C. ...............S.A. ''. As vrea sa stiu cum sa interpretez aceasta solutie. Va multumesc frumos !
au obligat asiguratorul sa plateasca daunele si implicit dvs sunteti exonerata de raspunderea civila.
Daca s-ar fi intamplat asa, asiguratorul nu mai putea fi obligat sa plateasca daunele si ca urmare altcineva trebuia sa fie stabilit ca vinovat de producerea accidentului.