avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... As dori sa sustin un concurs de admitere la o ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

As dori sa sustin un concurs de admitere la o universitate de ...

As dori sa sustin un concurs de admitere la o universitate de stat. Imi doresc doar un loc bugetat din motive financiare evident. Problema e ca acum mai bine de 20 de ani am mai urmat o facultate pe care nu am absolvit-o, in primul an am fost admis cu taxa, iar apoi in al doilea sau al treilea, m-au trecut la buget. In fine, am abandonat facultatea in anul 4.
Acum, daca declar in forumularul de inscriere ca nu am absolvit acea facultate(ceea ce e adevarat) sau ca nu am fost bugetat, in speranta ca nu vor verifica trecutul meu, risc ceva din punct de vedere legal sau in cel mai rau caz ma vor declara respins?

Cel mai recent răspuns: Octavian Gabriel Balahur , Consilier juridic 11:41, 13 August 2025
Riscati sa fiti admis si apoi sa fiti cercetat penal pentru fals in declaratii si sa platiti si prejudiciile create.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii Petre015 Petre015 Va rog sa-mi spuneti in ce conditii pot sa ma inscriu si sa urmez cursurile Academiei de Politie si Pompieri,in situatia in care sunt deja in anul I la ... (vezi toată discuția)
Admitere masterat pe locuri de la buget valentina370 valentina370 Buna tuturor, am fost admisa in 2010 pe unul dintre locurile de la buget de la Universitatea Politenica Bucuresti, insa dupa admitere nu m-am dus sa ma ... (vezi toată discuția)
Fals sau eroare ContSters154816 ContSters154816 In anul 2004 / mai, a fost legalizata copia unui document care fara cunostinta titularului a fost intocmit eronat - folosind la inscrierea la un concurs de ... (vezi toată discuția)