avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am cumpărat o masina pe numele maică-mii ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am cumpărat o masina pe numele maică-mii ...

Buna dimineața,eu am cumpărat o masina pe numele lu maica-mea care are buletin de Calaras cu flotant pe Ilfov crezând ca se poate înscrie pe Ilfov din păcate nu merge si trebuie schimbata adresa pe buletin,întrebarea este,daca sa declarat masina primarie însă la dprsv nu sa ajuns inca ca nu sint locuri poate sa facă buletinul cu noua adresa inainte sau trebuie sa aștepte sa înscrie masina pe vechiul buletin si apoi sa schimbe adresa,multumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare certificat inmatriculare dupa casatorie ? ion_raluca ion_raluca As dori sa stiu daca este obligatoriu sa schimb cetrificatul de inmatriculare dupa casatorie si daca da, ce acte imi trebuiesc ca sa schimb certificatul. ... (vezi toată discuția)
Stare civila - buletin, casatorie pusha13 pusha13 buna ziua. la anu urmeaza sa ma casatoresc eu am domiciliul in bucuresti si viitorul sot in calarasi,sa schimbam buletinul de pe calarasi pe bucuresti nu prea ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține un loc de parcare catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, sunt proprietarul unui apartament în sectorul 3, din București. Din 2014 beneficiez de un loc de parcare pe care l-am platit in fiecare an. ... (vezi toată discuția)