avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sunt executată silit, creditorul achitând la data de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Sunt executată silit, creditorul achitând la data de 02.07.2025 ...

Sunt executată silit, Creditorul achitând la data de 02.07.2025 avansul de onorariu execuțional în valoare de 357lei cu TVA de 19%inclus.
Executorul îmi comunică somația, emisă la data de 16.07.2025 cu Încheierea de stabilire a cheltuielilor de executare silită 1480, 92lei cu TVA de 19%inclus, la data de 11.08.2025, dată la care sunt la a doua plată parțială a debitului în contul exec.
Prima plată de 5000lei efectuată la data de 06.08.2025 prin virament bancar, executorul spune că nu o vede în sistem. De aceea fac a doua plată de 4000lei la data de 11.08.2025 prin numerar.
Spre surprinderea mea primesc o factură cu încasarea onorariului de 1692,81lei cu TVA 21% inclus.
Vă rog să-mi spuneți dacă Legea 141/28.07.2025 privind creșterea TVA la 21%, retroactivează asupra Încheierii emise la data de 16.07.2025.
Precizez că am rămas invalidă în urma unui accident rutier, în prezent nerealizând niciun venit.

Alte discuții în legătură

Executare silita ramasa fara obiect lolo0112 lolo0112 am inceput o executare silita pentru plata unor salarii in baza unei sentinte, insa in ziua in care a fost trimisa somatia, s-a facut si plata respectivelor ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare Alina-Adriana Visirin Alina-Adriana Visirin Buna ziua tuturor! Speta mea este urmatoarea: printr-o Ordonanta de plata, am fost obligati de catre tribunal, la plata unei sume de bani, de peste un miliard, ... (vezi toată discuția)
Despre ce cheltuieli e vorba în documentul de încheiere de executare silită pentru pensia de întreținere? leonardy44 leonardy44 Buna seara! as dori o lamurire ref la un document de incheiere-de executare silita ,pt pensie de intretinere; -,,la care se adauga cheltuieli de executare ... (vezi toată discuția)