avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Un pensionar care are boala endocrina- Hipotiroidism ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Un pensionar care are boala endocrina- Hipotiroidism ...

Buna ziua!
Un pensionar care are boala endocrina- Hipotiroidism - Hashimoto cu tratament Levotyroxina inscris in programul national de sanatate endocrine , este eligibil pentru scutire de la plata CASS din cuantum pensie > 3000 lei , conform legii 141/2025 ?? Daca DA :)), ce documente trebuie depuse la Casa de pensii? Daca NU, :(( Multumesc anticipat pentru raspunsul pertinent.
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 16:23, 13 August 2025
Nici o persoana care incaseaza o pensie peste 3000 lei nu este scutita de CASS pentru ceea ce depaseste aceasta suma .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exceptarea de la plata cass silviu1958 silviu1958 Ce trebuie să facă un bolnav oncologic pensionar, cu pensie mai mare de 3000 lei, pentru a nu i se reține CASS din pensie ? (vezi toată discuția)
Persoanele cu handicap accentuat sunt scutite de plata cass de ... gogelul gogelul persoanele cu handicap accentuat sunt scutite de plata cass de 10 % pentru pensia la limita de varsta idiferent de cuantumul pensiei ? (vezi toată discuția)
Sunt bolnav de cancer,operat,in tratament si monitorizat ,am ... florinm58 florinm58 Sunt bolnav de cancer,operat,in tratament si monitorizat ,am inteles ca sunt scutit de CASS insa nu este asa mi-au oprit CASS ,am intrebat la Casa ade pensii ... (vezi toată discuția)