avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Filmare cu telefonul in parc, fără acordul persoanei ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Filmare cu telefonul in parc, fără acordul persoanei filmate

Filmare cu telefonul in parc, fără acordul persoanei filmate. ( Filmare și pe holurile blocului )
Ce lege permite sau interzice acest lucru? Care este pedeapsa în caz de încălcarea acestei legi?
Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Filmare cu telefonul in parc, fără acordul persoanei filmate. ... gabriela constantinescu gabriela constantinescu Filmare cu telefonul in parc, fără acordul persoanei filmate. ( Filmare și pe holurile blocului ) Ce lege permite sau interzice acest lucru? Care este ... (vezi toată discuția)
Am incalcat vreo regula daca am postat o inregistrare intr-o scoala unde se interzice filmarea? nu am specificat unde care scoala. ContSters230095 ContSters230095 Bine v-am gasit, am o oarecare nelamurire si doresc cateva pareri, daca sunteti dispusi, desigur. Daca postezi un anumit videoclip pe un SITE PUBLIC, dintr-o ... (vezi toată discuția)
Expertiza auto filmata mark65 mark65 Ajutati-ma va rog intr-o problema. Vreau sa filmez expertiza,dar pentru ca nu am avocat judecatorul mi-a cerut sa-i spun ce articol din lege imi permite acest ... (vezi toată discuția)