avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... In 2020 am achizitionat un apartament cu credit Noua ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

In 2020 am achizitionat un apartament cu credit Noua Casa, ...

Salut.In 2020 am.achizitionat un apartament cu credit noua casa, titularul creditului sunt doar eu.In 2022 m-am căsătorit, în caz de divorț, cele întâmplă cu creditul și cu apartamentul...cum se împarte? Mulțumesc
Nu se împarte. Apartamentul este un bun propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj Cati Costin Cati Costin Buna ziua, In acest moment sunt in procedura de divort voluntar la notar. Partajul va trebui sa fie judiciar pentru ca nu ne intelegem. In cazul in care am ... (vezi toată discuția)
Impartire imobil ovidiumol ovidiumol Buna ziua. Inainte de casatorie, cu contract de vanzare am achizitionat apartament, bun propriu, cu credit prima casa si o casa de locuit, bun propriu, fara ... (vezi toată discuția)
Pot sa am pretentii si sub ce forma? sandu_muresan sandu_muresan buna seara, suntem in faza in care sotia mea doreste sa divorteze. doresc sa vin cu anumite precizari lamuritoare. m/a anuntat acum 12 zile despre intentia ei ... (vezi toată discuția)