avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Mă confrunt de câteva săptămâni cu un furt de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Mă confrunt de câteva săptămâni cu un furt de identitate...

Bună ziua!
Mă confrunt de câteva săptămâni cu un furt de identitate, defăimare și hărțuire în mediul on-line din partea unei persoane care nu locuiește în România, dar este cetățean român.
Am raportat zilnic acel conținut la TikTok, am făcut plângere on-line în UK (deși am primit Nr de înregistrare, nu se întâmplă nimic) cât și în țară. Efectiv persoana aceea postează zilnic imagini personale cu mine, pentru care nu mi-am dat acordul, totul este public și într-o manieră defăimătoare.

Am nevoie disperata de un sfat, eventual un contact al unui avocat să mă ajute să opresc acest comportament abuziv. Chiar daca se petrece online, mă afectează extrem de mult.

Mulțumesc frumos pentru timpul acordat!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:19, 14 August 2025
Teoretic se poate formula o acțiune pt a solicita daune morale,încetarea postarilor,,obligarea la ștergerea conținutului etc.Important este sa reusiti identificarea persoanei ,nume,prenume,domiciliu.In lipsa acestor informații e complicat.....
Ultima modificare: Joi, 14 August 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
e complicat si daca obtineti o hotarare jud in Romania pe care trebuie sa o puneti in executare in strainatate

~ final discuție ~