avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Aș dori să știu daca angajatii MAPN pot avea un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Aș dori să știu daca angajatii MAPN pot avea un ...

Buna seara! Aș dori să știu daca angajatii MAPN pot avea un PFA sau exista o incompatibilitate in acest sens.
In statutul militarilor am gasit doar umatoarea precizare si nu stiu daca se poate interpreta sintagma asociat unic ca fiind PFA sau daca exista si alte reglementari care sa interzica acest aspect: "Cadrelor militare în activitate le este interzis:
b) să fie asociat unic ori să participe direct la administrarea sau conducerea unor organizaţii ori societăţi comerciale, cu excepţia celor numite în consiliile de administraţie ale regiilor autonome şi societăţilor comerciale din subordinea Ministerului Apărării Naţionale, din cadrul industriei de apărare sau în legătură cu aceasta"
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:03, 13 August 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediator, incompatibilitatea cu statutul de cadru militar? buna ... Pavel1987 Pavel1987 Mediator, incompatibilitatea cu statutul de cadru militar? Buna ziua, avand in vedere prevederile art. 30 din Legea nr, 80/1995, respectiv: Cadrelor ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate cadru militar si membru in consiliu de administratie al unui ong? iu.lia iu.lia Buna ziua, daca sunt cadru militar, si in acelasi timp sunt si membru in consiliu de administratie al unui ONG, insa nu sunt angajat cu contract de munca, iar ... (vezi toată discuția)
Cadru militar si pfa martutzza martutzza Buna ziua, imi poate spune cineva cu exactitate daca un cadru militar poate sau nu sa fie si pfa? [i]Articolul 30 (2)Cadrelor militare in activitate le este ... (vezi toată discuția)