avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Detin un teren extravilan, am apa trasa pe el și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Detin un teren extravilan, am apa trasa pe el și ...

Bună seara.Detin un teren extravilan,am apa trasa pe el și vreau sa fac o terasa sau o aplecătoare închisă ,în continuarea rulotei pe care o am amplasată acolo.Vreau să o închid să nu am probleme cu zăpada/ploiaia.Ce pot construi să nu necesit autorizație construcție pt ca nu ne dă voie primăria să construim.?!Am înțeles fără acoperiș ,fără beton…ce aș putea face??Multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Realizare constructie fara acord coproprietar GherghinaP GherghinaP Buna ziua, Locuiesc intro casa P+1 si detin, conform extrsului CF, 62% din partile de uz comun ( holul, scarile de la intrare, sarpanta, acoperisul, ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie intocmirea unui proiect sau obtinerea unei autorizatii de constructie? dan_mihutiu dan_mihutiu Vreau sa construiesc in curtea casei mele (deci pe un teren proprietate personala)un sopron dintr-un schelet metalic din teava cu acoperis din ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! Întrebarea mea este legată de un balcon de la etajul ... anaililenache anaililenache Bună ziua! Întrebarea mea este legată de un balcon de la etajul 4 partea superioară de pe acoperiș.Datorită faptului că locatarului îi ploua în ... (vezi toată discuția)