avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună ziua ! Am scris o carte cu întâmplări reale ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună ziua ! Am scris o carte cu întâmplări reale despre adolescenta ...

Bună ziua ! Am scris o carte cu întâmplări reale despre adolescenta mea.Am voie să folosesc numele reale sau trebuie să cer acordul persoanei despre care am scris ? Mulțumesc !

Alte discuții în legătură

Oare mai sunt sanse? ioana.achim ioana.achim Buna, numele meu este Ioana si as vrea sa va cer parerea in legatura cu ce inseamna sa scrii o carte..... de cand ma stiu scriu.... insa nu am considerat ca ... (vezi toată discuția)
Legea 8/1996 ºi prejudiciul de imagine maria_10 maria_10 Buna ziua Am deschis un blog si am inceput sa scriu despre diferite experiente avute la serviciu. Am inceput cu ultimul serviciu si am publicat si 2 poze tip ... (vezi toată discuția)
De ce poarta fosta mea sotie numele meu de familie ? wazz wazz Bine v am gasit ! In hotararea noastra de divort scrie ca fosta mea sotie trebuie sa si reia numele avut anterior casatoriei. Si totusi ea continua sa ... (vezi toată discuția)