avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Cui se subordonează lucrătorul desemnat S.S.M.din ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Cui se subordonează lucrătorul desemnat S.S.M.din cadrul U.A.T.-urilor ?

Buna ziua ! Va rog frumos daca ma puteti ajuta cu o informatie. Menționez că la nivelul U.A.T- ului unde îmi desfășor activitatea este înființat Serviciul Intern, în care activitățile de prevenire și protecție pentru un nr. de 130 de salariați, sunt realizate doar de către propria persoană, ca lucrător desemnat S.S.M. Întrebarea mea este , dacă conform art.24 din H.G. nr. 1425/2006, în care se specifica faptul că Serviciul intern de prevenire şi protecţie se organizează în subordinea directă a angajatorului ca o structură distinctă, șeful meu direct este Primarul ? Nelămurirea mea este că, am găsit undeva o formulare în care se specifică că, angajatorul este persoană fizică sau juridică. Mulțumesc pentru ajutor ! Cu stimă !

Ultima modificare: Joi, 14 August 2025
cvscvs, utilizator

Alte discuții în legătură

Lucrator desemnat ssm Akhenaton81 Akhenaton81 Lucrator desemnat Numit prin decizie, in fisa postului si in organigrama este trecut sub Managerul de HSEQ, acesta fiind si seful lui direct. Cum vi se ... (vezi toată discuția)
Sef de santier si responsabil ssm sadrian sadrian Buna ziua. Un angajat poate fi sef de santier si responsabil SSM (in calitate de conducator al locului de munca) simultan pe 2 santiere. Santierele sunt la ... (vezi toată discuția)
In momentul de fata in cadrul companiei noastre avem un responsabil ... felicia.funariu@zoppas felicia.funariu@zoppas In momentul de fata in cadrul companiei noastre avem un Responsabil Protectia Muncii (functie interna), cu functie COR \"Manager\" - cod cor 112029, ca si ... (vezi toată discuția)