avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Eu am vândut o garsonieră și am cumpărat în rate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Eu am vândut o garsonieră și am cumpărat în rate ...

Bună ziua!Eu am vândut garsonieră și am cumpărat în rate un apartament înainte de căsătorie. RATA A FOST PE 3 ANI! După 2 luni de la achiziționarea ap.m-am căsătorit.Anul asta am terminat ratele și am făcut actele în care este trecut și soțul.Mentionez ca de anu trecut din iulie suntem în divorț încă nu sa terminat.Ce i se cuvine lyi?Vreau sa mai precizez că am făcut partaj și cu fostul și banii i-am dat la rata apartamentului toți.Eu am dovezi Acte garsonieră. Vânzare garsonieră .partaj fost soț.Multumesc Frumos
Ultima modificare: Joi, 14 August 2025
Barosane, utilizator

Alte discuții în legătură

Sfaturi solutionare partaj MMoniq MMoniq De curand am divortat (copilul a ramas in custodia mea) si urmeaza sa trec printr-un proces de partaj pentru a-mi recupera bunurile cumparate din veniturile ... (vezi toată discuția)
Am o nelamurire referitoare la partaj eugen_o5o6 eugen_o5o6 Parintii mei mi-au cumparat o garsoniera dupa un timp m-am insurat .Dupa 5 ani de casatorie am vindut garsoniera si am cumparat o casa la curte 'asta era ... (vezi toată discuția)
Divort cu partaj imobil ipotecat malmo malmo buna ziua.doresc si eu sa ma lamureasca cineva asupra unui aspect pentru ca sunt disperata.sunt proaspat divortata...am primit hotararea de divort recent.am 2 ... (vezi toată discuția)