avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua, interesat de rezilierea unui contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua, interesat de rezilierea unui contract de inchiriere ...

buna ziua,
interesat de rezilierea unui contract de inchiriere a unui imobil.
care sunt pasii ce trebuie facuti online avand in vedere ca locuiesc in strainatate
Depinde de clauzele contractului.Daca va incadrati în unul din motivele de incetare/denunțare /reziliere atunci notificați cealaltă parte.Daca aveți un contract de 2 lei copiat de pe net,, modele"" asa cum au 90%dintre concetateni atunci e și mai complicat.In general contractul redactat de av la cererea uneia dintre părțile contractante are prevederi clare clauze care favorizează clientul sau măcar îl feresc de abuzuri etc.
nuuu,nnu m-am facut inteles. ambele parti sunt de acord cu rezilierea singura mea problema este ca habar nu am cum sa reziliez la ANAF
Folositi formularul online de declarare a contractului de închiriere și bifați checkboxul de incetare. In rest, datele contractului le aveti, deci puteti completa corect
Atunci e mult mai simplu dacă rezilierea se face prin acordul părților.Practic rezolvați ușor astfel cum vi s a spus în răspunsul anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere negrugri negrugri Buna ziua, Am inchiriat un apartament pentru o perioada fixa de 3 ani, au mai ramas 2 ani pana la expirarea termenului, insa din cauza aparitiei unor ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere iscru_lodica iscru_lodica Deoarece LOCATORUL nu si-a indeplinit obligatiile din contractul de inchiriere eu ca si LOCATAR pot cere NOTIFICARE ptr. REZILIEREA CONTRACTULUI de inchiriere ... (vezi toată discuția)
Denuntare unilaterala contract inchiriere ctbv2015 ctbv2015 Buna seara, Din ce am citit pe internet si prin articolele noi ale Codului Civil am inteles ca un contract de inchiriere poate fi denuntat unilateral de ... (vezi toată discuția)