avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Vecinul meu s-a căsătorit cu o doamna din R ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Vecinul meu s-a căsătorit cu o doamna din R Dominicana în Serbia. La ...

Vecinu meu sa acasetorit cu domna din R Dominicana la Serbia..La stare civila a cerut un act permis de resedinta.Nu intelegem de unde sa scotem permisu ela.Domna dela Dominicana avut vize de lucru pentru Serbia.Va rog daca poteti sa ne ajutati.Multumesc.

Alte discuții în legătură

Acte necesare viza termen lung si reintregirea familiei,rezidenta permanenta in romania ptr dominicani dupa casatorie GeorgianaDutu GeorgianaDutu Buna seara, Sunt casatorita cu un cetatean Dominican din August 2013 si momentan locuim in Rep Dominicana unde a avut loc si cununia civila . Am dorii sa ... (vezi toată discuția)
Căsătoria între un cetățean roman și un cetățean strain (republica moldova) ARLy19 ARLy19 Buna ziua, Eu și iubitul meu vrem sa ne căsătorim, dar eu sunt pe baza de permis de ședere temporar pentru studii in România. Am căutat acte pe net, ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 90 zile + 30 zile. cine e de vina in aceasta situatie. mozzie mozzie Ok, de la bun inceput,recunosc,am gresit pe deoparte sau pe de alta parte...ma rog...am fost luat pentru viteza 129 km/h unde cica era limita 70. Am avut ... (vezi toată discuția)